Skip to main content

Hvad er Line dance

Line Dance er en danseform, der blomstrer og begejstrer mange i USA, som har bredt sig hurtigt, og som også er kommet til Danmark.

Der er tale om lette og korte danse på linier/rækker - uden partner. Dansene foregår til inspirerende og glade countrytoner.
Det er sjovt og hyggeligt at være sammen med andre, og Linedance er et rigtig godt alternativ, hvis du kan lide at danse.

Man danser korte eller længere danse - der findes langt over 10.000 forskellige danse.
Hver enkelt dans er overskuelig at lære - der findes alle niveauer - det er op til instruktøren at se, hvor dette skal lægges.

Har man lært trinene til en dans - "drejer" man den. Dvs. Alle drejer en kvart (eller 1/2 omgang - (eller slet ikke)) og ser på en ny væg.
Samme dans danses nu fra en ny vinkel. Sådan bliver man ved til musikken stopper.

Trinene er meget alsidige. Hvis man før har danset - uanset hvad - vil man altid kunne finde lignende trin i Linedance. Dansene er bygget op af trin fra alle andre dansegenre.
Der findes Line Dance i valserytme, cha-cha-cha-rytme, rumba-rytme, disco-rytme, men nok allerflest i den gamle country & western-stil. Til let og glad musik der fænger og inspirerer.

Kort sagt: Hvis man gerne vil bevæge sig til musik sammen med ligesindede, hygge sig nu og her, eller deltage i arrangementer med andre, så er Line Dance en eminent måde at dække behovet på.

Ingen partner til at træde sig over tæerne - eller omvendt !

Mottoet her er: Der findes ikke noget, der hedder "fejl"…. det hedder "vari­ationer"…. bare man bevæger sig i samme retning som de andre!
Det kan være sjovt at se, hvad andre kan finde på.

ADRESSE

Al dans finder sted
Tønderhallerne (multisalen)
Sønderlandevej 4, 6270 Tønder

KONTAKT

Formand: Karin Aagaard
Kasserer: Jette Nielsen
Opvisning: Mie Jørgensen

BETALING

MobilePay 35213
Sydbank 7990-1057624
IBAN: DK9679900001057624
BIC/SWIFT: SYBKDK22

©2017 - BORDER LINE-DANCE CLUB TØNDER - CVR 31922135 - MEDLEM AF DGI